Groots in het leveren van vakwerk en kwaliteit!
Hulspas BouwHulspas BouwHulspas Bouw
(ma- vr / 7:00 - 17:00 )
2676 CP Maasdijk

Cycling team

Ook zijn wij actief in de wielersport!

Wij hebben grote affiniteit met sport, en dan met name de wielersport! Tijdens de start van ons bedrijf zijn we een wielerploeg gaan sponsoren. Dit is van oorsprong een team van 8 mannen die ervoor gaan! Trainen meerder malen per week en hebben in het verleden Les trois ballons, de Dolomiten én onder andere La Marmotte bedwongen.

In het voorjaar traint een select gezelschap in Frankrijk , zij vertoeven op een mooie locatie bijna aan de voet van de Mont Ventoux. Ieder jaar is het wederom een uitdaging voor de heren om te laten zien wie het eerste boven is! Een aantal weken erna word de Amstel Goldrace verreden. Dit alles op een voorbereiding op het koersen in de zomer.  Bij elke koers in het Westland staan ze aan de start.

Daarnaast rijden een aantal geen wedstrijden, maar zijn wel altijd in voor een mooie toertocht. Daarvan worden er op zondagochtend talloze verreden. Hierbij zijn ook enkele dames aanwezig! We proberen uiteraard ook de jeugd enthousiast te maken voor het wielrennen. Sport is goed voor lichaam én geest en niet geheel onbelangrijk voor de sociale contacten. Een evaluatie over gedane prestaties gaan niet zelden gepaard onder het genot van een drankje…

5643_335606713216466_1941370106_n